Followers

Wednesday, July 17, 2013

Bahan Bakeri Segera


 بسم الله الرحمن الرحيم   
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar.. Hari ini sarah dah mula jual bahan bakeri segera.. Pastinya sedap, halal dan selamat digunakan.. Jangan lupa singgah page SUFI SHOPPE AND BAKE.. Lebih kurang 100 jenis tepung kek, biskut, kuih muih dan dessert ada.. Sampai bila nak beli kat kedai je.. Cuba la lakukan sendiri di rumah.. Pasti puas hati dengan air tangan sendiri.. Cara menyediakannya juga disediakan di setiap peket.. Mudah bukan.. (^_^)

Sampai Bila Nak Makan Hasil Air Tangan Org Lain?
Do It Yourself!

Cara penyediaan ada disertakan sekali.. Mudah bukan :)




Apa tunggu lagi.. Jom tengok apa yang ada di page SUFI SHOPPE AND BAKE sekarang.. Bahan untuk biskut raya pon ada.. (Harga tidak termasuk pos)..


Friday, July 12, 2013

Keputusan UPU

بسم الله الرحمن الرحيم  
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

Alhamdulillah..dah masuk hari yang ke-3 kita berpuasa.. so, macam mana??ok..hehe.. semalam merupakan hari keputusan UPU untuk lepasan STPM/SETARAF.. sarah dapat tawaran masuk ke UKM.. alhamdulillah..seronok sangat..ye la masa lepas SPM xdapat.. dah dapat untuk lepasan diploma sambung Ijazah xdapat nak pergi pulak..


 memang ramai yang tanya kenapa xsambung..rugi la..bukan senang nak dapat..huhu..xpe la..mungkin ada yang lebih berminat untuk sambung boleh gantikan tempat sarah..sape-sape yang dapat masuk UKM kos sama dengan sarah meh kenal-kenal kat sini..xdapat belajar sama-sama kenal kat sini pon dah cukup kot..huhu :(

Promosi di page SUFI SHOPPE AND BAKE sehingga ahad ini 14 JULY 2013.. 
Jom tengok koleksi-koleksi yang ada selagi stok masih ada :)


Wednesday, July 10, 2013

Promosi Ramadhan

بسم الله الرحمن الرحيم  
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

 Jom tengok koleksi-koleksi baju di SUFI SHOPPE AND BAKE.. start hari ini hingga ahad sahaja offer baju.. cepat.. Selagi stok masih ada


Harga yang berpatutan untuk jenis kain yang bermutu.. Material juga berkualiti tinggi dan jahitan yang kemas untuk keselesaan anda.. Kalau ada yang berminat boleh pm code dan size di page SUFI SHOPPE AND BAKE.. Like dulu ye untuk mendapatkan harga offer :)

Tuesday, July 9, 2013

Salam Ramadhan

 بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

Salam ramadhan dan selamat berpuasa semua.. 

Jangan ponteng2 tau :)

Surah Al-Baqarah, Ayat: 183 "wahai orang-orang yang beriman, diwajibkan atas kamu berpuasa sebagaimana diwajibkan atas orang-orang sebelum kamu agar kamu bertakwa"

Gambar dari Google
  
Selamat Berpuasa (^_^) 
 Jom like page SUFI SHOPPE AND BAKE.. Esok hingga ahad ada promosi sikit sempena ramadhan tahun 1434h.. Selagi stok masih ada :) 

Friday, July 5, 2013

Tempahan dah Siap :)


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
Alhamdulillah.. Profile picture dan cover timeline yang sarah tempah dari DayangDeno dah siap..sarah dah letak di page SUFI SHOPPE AND BAKE..sarah suka sangat..ape pendapat korang?? huhuhu


-Dilarang copy dan edit-
Sarah ada jual pelbagai koleksi baju dengan pelbagai corak dan warna secara online.. Nantikan promosi ramadhan bersama sarah di page tak lama lagi..
Selagi stok masih ada. =) 
Jangan lupa LIKE page sarah ye =)


Wednesday, July 3, 2013

Terbaru!! Kurung Shasa.. :)

 بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
Corak terbaru Kurung shasa dah sampai!!
  Corak kotak-kotak yang sangat menarik dan bahan daripada cotton!! best pakai :)
 
 
 
 
  
 Harga :RM160 Termasuk pos
Bahan :Cotton
Size :XS,S,M,L,XL
UKURAN
(XS) baju=bahu :13'', ukurlilitdada :38'', ukurlilitpinggul :39'', lengan :22.5'', labuh :39''
kain=ukurlilitpinggang:31'', ukurlilitpinggul:38'', labuh :40''
(S) baju=bahu :14'', ukurlilitdada :39'', ukurlilitpinggul:40'', lengan :22'', labuh :40''
kain=ukurlilitpinggang :32'', ukurlilitpinggul :40'', labuh :40.5''
(M) baju=bahu :14.5'', ukurlilitdada :43'', ukurlilitpinggul:44'', lengan :22.5'', labuh :40''
kain=ukurlilitpinggang :33'', ukurlilitpinggul :42'', labuh :40.5''
(L) baju=bahu :16'', ukurlilitdada :45'', ukurlilitpinggul:46'', lengan :24'', labuh :41''
kain=ukurlilitpinggang :34'', ukurlilitpinggul :46'', labuh :41.5''
(XL) baju=bahu :17'', ukurlilitdada :46'', ukurlilitpinggul:47'', lengan :24'', labuh :41''
kain=ukurlilitpinggang :36'', ukurlilitpinggul :48'', labuh :42.5''

 Berminat?? Terus pm sarah di SUFI SHOPPE AND BAKE :)
Boleh tengok corak dan warna lain di page ye (^_^)

Tuesday, July 2, 2013

Jubah Exclusive


 بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Masih belum beli baju raya?? xada masa untuk keluar beli??  Jom dapatkan baju raya di SUFI SHOPPE AND BAKE.. Serikan raya anda dengan koleksi baju dari sarah (^_^)

 
 Harga :RM170 Termasuk Pos
Bahan :Chiffon+Lining cotton
UKURAN :
Saiz S= Bahu 14",Dada 17",Lengan 21.5"Labuh Baju 55".
Saiz M=Bahu 14.3"Dada 17.5"Lengan 22",Labuh Baju 55".
Saiz L=Bahu 14.7"Dada 18"Lengan 23",Labuh Baju 55"

 
 
 Harga :RM180 Termasuk Pos
Bahan :Chiffon+ Lining
UKURAN :
S-bahu:13.5", ukurlilitdada:34", ukurlilitpinggul: 41", lengan:22", labuhbaju:55"
M-bahu:14.5", ukurlilitdada:36", ukurlilitpinggul:42", lengan:22", labuhbaju:55"

Baju dah xbanyak yang tinggal.. sarah masukkan saiz yang ada sahaja.. Untuk warna lain boleh tengok di page ini [SUFI SHOPPE AND BAKE].. (^_^)